Meclis Canlı

Büyükşehir’in Başarılı Voleybolcularından Başkan Gürün’e Ziyaret


22.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Kadınlar Voleybol Takımı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Isparta’da düzenlenen final müsabakalarında rakiplerini yenerek 3.lige yükselme başarısı gösteren Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı takımı oyuncuları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. Gelecek sezon Muğla’yı 3.ligde en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı oyuncuları,  kendilerine verdikleri destek için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.



“Muğla’yı ve Büyükşehir Belediye’mizi Başarıyla Temsil Ettiniz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’yı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni turnuvalarda en iyi şekilde temsil ederek 3.lige çıkma başarısı gösteren Büyükşehir Kadın Voleybol takımı oyuncularını kutladı ve aynı takımın gelecek sezon 3.ligde Muğla’yı başarıyla temsil edeceğine yürekten inandığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı olarak katıldığınız turnuvalarda Muğlamızı ve Büyükşehir Belediye’mizi başarıyla temsil ettiniz ve 3.lige çıkma başarısı gösterdiniz. Bu başarıda emeği olan antrenörünüzden başlayarak hepinizi kutluyorum. Voleybol takımımız farklı alanlardan bu sporla ilgilenen Muğla il ve ilçelerinden gelen sporcularla oluşmuş bir takım. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak birçok spor alanına ve sporcuya destek oluyoruz. Voleybolda da başarılı sporcularımızın yetişerek Muğla Büyükşehir Belediyesi Voleybol takımında sizlerle birlikte yeni başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu başarılarınızla daha büyük takımların formasını giyerek ülkemizi milli takım düzeyinde de temsil edebilir, bizleri gururlandırırsınız.” dedi.