Meclis Canlı

Büyükşehir’in Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı


23.10.2015

Büyükşehir’in Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 17-18 Ekim 2015 tarihlerinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvaları antrenör ve sporcuların eşliğinde coşkuyla gerçekleştirildi. 17 Ekim 2015 tarihinde düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında, Yıldızlar Kategorisinde; Muğla Yıldız Kızlar Ferdi İl Birincisi Gaye Karataş, Muğla Yıldız Erkekler Ferdi İl Birincisi Sami Uygun, Küçükler Kategorisinde; Muğla Küçük Kızlar Ferdi İl Birincisi Selin Sarıkaya , Muğla Küçük Erkekler Ferdi İl Birincisi Ege Türkoğlu oldu. 18 Ekim 2015 tarihinde düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasına 4 takım katıldı ve oynanan müsabakalar sonucunda birinciliği Bodrum İhtisasspor , ikinciliği Yeşil Marmarisspor, üçüncülüğü Muğla Büyükşehir Belediyespor ve dördüncülüğü Fethiye Belediyespor takımları kazandı. Düzenlenen turnuvalar sonunda dereceye giren takım ve sporculara kupa ile madalyaları takdim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Daisi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daire Başkanlığımız olarak amacımız tüm turnuvaya katılan sporcular arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak ve sportif faaliyetlere teşvik etmek. Sezon öncesi hazırlık niteliği taşıyan bu Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza ve antrenörlerimize teşekkür eder başarılar dilerim.”