Büyükşehir’in Altyapı Takımları Turnuvalarda Boy Gösteriyor

01.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi altyapı takımları yaz dönemi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi’nde faaliyetlerini sürdüren voleybol, tenis ve güreş branşı altyapı takımlarının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

21-22 Ağustos 2016 tarihleri arasında Tenis altyapı takımı Bodrum İlçesi’nde düzenlenen 12 Yaş Tenis Şampiyonası’na, Voleybol altyapı takımı Yeşil Marmarisspor Kulübünün Marmaris İlçesi’nde düzenlediği Voleybol Turnuvasına, güreş altyapı takımı ise 7 Ağustos 2016 tarihinde Kavaklıdere Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri ile 21 Ağustos 2016 tarihinde 23. Yayla Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı.

Yaz dönemi boyunca düzenlenen turnuvalara etkin olarak katılan sporcular kendi branşlarında yer alan diğer kulüp sporcularıyla da bilgi ve deneyimlerini paylaşma imkânı buluyor.