Büyükşehir’in 23 Nisan Spor Etkinlikleri Devam Ediyor

28.04.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirdiği Spor Etkinlikleri Tenis Şenliği ile devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Tenis Şenliği, Dalaman Tenis Kortlarında yapıldı. Şenliğe, Muğla Büyükşehir Belediyesi tenis alt yapı sporcuları, Dalaman İlçesi tenis alt yapı sporcuları ve Ortaca Tenis Kulübünden 75 sporcunun katıldı.

Çocuklar 23 Nisanı spor etkinlikleriyle kutlarken gençler de Sokak Basketbolu (Streetball) Turnuvasında birincilik için mücadele verdiler. 13 İlçeyi kapsayan Streetball Turnuvası Ortaca İlçesi’nde yapıldı. Turnuvada 18 Yaş Altı Erkeklerde Kartallar birinci, Yazdır Team ikinci, Kararsızlar üçüncü olurken, 18 Yaş Üstü Erkeklerde Ortaca Veteranlar birinci, Sarı Kanaryalar ikinci oldu. Şenliğe ve Turnuvaya katılan sporculara katılım belgeleri takdim edildi.