Meclis Canlı

Büyükşehir’in 23 Nisan kutlamaları Taekwondo turnuvasıyla başladı


16.04.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesinin her yıl 23 Nisan kutlamaları kapsamında düzenlediği 23 Nisan Spor Şenliği Taekwondo Turnuvası 11 ilçeden 18 takım ve 142 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

13 Nisan tarihinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün de katılımıyla yapılan turnuva, Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisiyle başladı.

Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Ula, Yatağan ilçelerimizden katılan sporcuların mücadele ettiği ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya takdim edildi.

Turnuvada Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Bahçetepe Gençlik Spor Kulübü, Dalaman Belediye Spor Kulübü, Doğan Budokan Spor Kulübü, Efe Milas Spor Kulübü, Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Kar Kaplanları Spor Kulübü, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü, Kavaklıdere Halk Eğitim, Köyceğiz Halk Eğitim, Marmaris Çelik Spor Kulübü, Milas Gençlik Spor Kulübü, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla Üniversitesi Spor Kulübü, Ortaca Gençlik, Sayokan Marmaris Spor Kulübü, Sporium Health Club ve Yatağan Spor Kulübünden 142 sporcu mücadele etti.