Büyükşehir’den Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası

05.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi İşbirliği ile Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası düzenledi.

3-4 Eylül 2016 tarihlerinde Bodrum Gündoğan Serbay Ilıcak Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 107 sporcu katıldı. Gençler, Büyükler, Genç Veteranlar, Yetişkin Veteranlar, Çiftler Büyükler, Çiftler Veteranlar ve Mix kategorilerinde yapılan Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu. Turnuva sonunda düzenlenen törende sporculara ödülleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlu, Bodrum Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci, Bodrum Belediyesi Spor İşleri Sorumlusu Ömer Demirel, Muğla Masa Tenisi İl Temsilcisi Behçet Dur, Turnuva Tertip Komitesi Üyesi Kemal Sağ, Turnuva Tertip Komitesi Üyesi Raif Özen ve Turnuva Başhakemi Recep Helvacı  tarafından takdim edildi. Turnuva sonunda sporcular ilk defa yapılan Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası’ndan memnuniyetlerini Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi yetkililerine ileterek bu turnuvanın geleneksel olarak Zafer Bayramlarında devam etmesini talep ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, “Masa Tenisinde yetişkinler düzeyinde iyi bir potansiyele sahip olan Bodrum İlçemizde gerçekleştirdiğimiz Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası’na gösterilen yoğun ilgi bizi oldukça memnun etti. Bodrum İlçemizde bu turnuvamızı gelenekselleştirerek devam ettirmek istiyoruz.  Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi olarak ilimizin her ilçesinde farklı branşlarda organizasyonlar yaparak Hedefimiz Bir  Muğla Bir sloganı doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Zafer Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren sporcular ve kategorileri ise şöyle;

Gençler Kadın:                                               Erkek:

1. Fatma Candan Seven,                         1- İbrahim Tezcan,
  2. Selenay Çakır,                                      2-Berkem Kahraman,
  3. Gaye Karataş,                                       3-Sami Uygun,
  4.  Şevval Aydın                                       4-  Enes Özcan.

Büyükler Kadın                                         Erkek:

1. Aytül Özen,                                          1-Yunus Emre Karataş,
  2. Filiz Karadağ,                                       2-Yaşar Karataş,
  3. Büşra Akman,                                       3-Görkem Onur,
  4. Ekin Türkeç,                                         4- Ayberk Yolcuoğlu.

Genç Veteranlar Kadın                                  Erkek:

1. Selin Türkoğlu                                     1-Ahmet Şahan,
  2. Kezban Şaşmaz,                                   2-Hayri Cangil,
  3. Birgül Kutluay,                                    3-Necati Çetin,
  4. Dilek Duru Ulusoy,                             4-Faruk Ulusoy.

Yetişkin Veteranlar Kadın                                                     Erkek:

1. Şükran Arslan,                                                         1-Bektaş Aydoğan,
  2. Dilek Erbir,                                                              2-Raif Özen,
  3. Oya Kizir,                                                                3-Akif Kurtuluş,
  4. Sevinç Yıldırım,                                                      4-Kemal Sağ.

Çiftler Büyükler                                                                        Erkek:

1. Enes Özcan,                                                             1-Sami Uygun,
  2. Yunus Emre Karataş,                                               2-Yaşar Karataş,
  3. Görkem Onur,                                                          3-Hadis Bayraktar,
  4. İbrahim Tezcan,                                                       4-Kağan Can Çetin.

Çiftler Veteran Kadınlar:

1. Birgül Kutluay, Dilek Ulusoy,
  2.  Oya Kizir, Selin Türkoğlu,
  3. Şükran Arslan, Sevinç Yıldırım,
  4. Şükran Öcal Şenova, Gamze Diril.

Çiftler Veteran Erkekler:

1. Hayri Cangil, Doğan Gizli,
  2. Bektaş Aydoğan, Çağatay Şaşmaz,
  3. Ahmet Şahan, Raif Özen,
  4. Kemal Sağ, Necati Çetin.

Mix Kategorisi:

1. Candan Seven, Yunus Emre Karataş,
  2. Selenay Çakır, Yaşar Karataş,
  3.  Gaye Karataş, Hayri Cangil,
  4. Şevval Aydın, Kağan Can Çetin.