Live Stream

Büyükşehir’den Yollara 360 Milyon TL Yatırım


20.12.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara dört yılda birçok alanda hizmet verirken daha yaşanır bir şehir için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar toplam 360 milyon TL yatırımla 2210 kilometre yolda çalışmalarını tamamladı.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi kurulduğu günden itibaren il genelinde yolları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıktan çevreye, tarımdan ulaşıma kadar çeşitli ve yenilikçi hizmetler sunan, kurulduğu günden bu yana 782 milyon TL yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, yollara da bu güne kadar 360 milyon TL yatırım yaptı.

Bu kapsamda Dalaman Atatürk Caddesi’ne 7 milyon 180 Bin TL, Patlangıç – Ölüdeniz yoluna 7 milyon 830 bin TL, Milas Atatürk Caddesi’ne 3 milyon 699 bin TL, Ortaca – Dalyan yoluna 7 Milyon TL, Datça Kazım Yılmaz Caddesi’ne 9 Milyon 246 bin TL, Akyaka Mahallesi’ne 3 milyon 936 bin TL yatırım, Yatağan Bozüyük Mahallesi yol ve köprü yapımı için 2 milyon 800 bin TL yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe’ye ise 20 milyon TL yatırım yapıyor. Çalışmaların devam ettiği Menteşe ilçesi bu yatırımla yeni bir görünüme kavuşacak. İlçe girişlerinde çalışmaların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluğunda bulunan yollara da yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2017 yılında 686 kilometre toplamda da bu güne kadar 2 bin 210 kilometre yolda asfalt, sathi kaplama ve parke çalışması yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “13 ilçesiyle yerli ve yabancı misafirlerin uğrak noktası olan Muğla’da insanların güvenli ve rahat bir şekilde gidecekleri yere ulaşması için yollara büyük önem veriyoruz. Kısa sürede belediyemizin sorumluluğundaki 2 bin 600 kilometre yolun 2 bin 210 kilometresinde çalışmalarımızı tamamladık. Muğla’ya yakışan hizmetlerimizi vatandaşlarımıza sunmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.