Büyükşehir’den Yıldız Bayanlar Voleybol Turnuvası

11.09.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Kupası Yıldız Bayanlar Voleybol Turnuvası düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen turnuva Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Yıldız Bayanlar Voleybol Turnuvası’na Muğla Büyükşehir Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Milas Belediyespor, Yeşil Marmaris Spor, Bodrum Doğuşspor, Söke Remzi Zeytinoğlu Gençlik ve Spor, Aydın Gençlik Hizmetleri Spor ve İzmir Dost Spor  bayan voleybol takımları katıldı.

Turnuvayı Söke Remzi Zeytinoğlu Gençlik ve Spor Genç Bayanlar Voleybol Takımı birincilikle tamamlarken, Aydın Gençlik Hizmetleri Spor ikinci, İzmir Dost Spor üçüncü, Denizli Büyükşehir Belediyespor ise dördüncü oldu.