Meclis Canlı

Büyükşehir’den Üniversite Tanıtım Fuarına destek


13.04.2017


Menteşe ilçesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde 12 Nisan 2017 Çarşamba günü düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Yerli ve yabancı birçok öğrenciye eğitim veren üniversiteler, eğitim kalitelerini ve öğrencilere sundukları imkânları Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde üniversite adaylarına tanıtma fırsatı buldu. 
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden fuarla ilgili yapılan açıklamada: “ Gençlerimiz geleceğimizin ve cumhuriyetimizin yegâne teminatıdır. Onların kaliteli bir eğitim olanağına sahip olması bizlerin en büyük temennisidir. Ayrıca öğrencilerimizin kaliteli ve bilimsel eğitimin kapısını aralamalarına yardımcı olmakta görevimizdir. Bu görev bilinci ile üniversite tanıtım fuarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Umarız ki fuar, öğrencilerimiz, eğitimcilerimiz ve velilerimiz için yararlı olmuştur. Eğitim hayatlarında zorlu sınavlardan geçen tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, belirledikleri hedeflere ulaşabilmelerini temenni ediyoruz.” denildi.