Meclis Canlı

Büyükşehir’den Uluslararası Kongreye Destek


06.06.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, 3. Uluslararası Avrasya Eğitim Araştırmaları Kongresine destek verdi. Büyükşehir, Kongreye katılan yerli ve yabancı 250 akademisyeni Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde verilen Gala Yemeğinde ağırladı.

Menteşe Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve Rektör Yradımcısı Prof. Dr. Mustafa Volkan Coşkun, Kongre Başkanı Doç. Dr. Şakir Çınkır, Ohio State Universitesi’nden Prof. David Haury,  Albert Einstein College Of Medicine'den Doçent Doç. Dr. Michael Borenstein ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden çok sayıda akademisyen katıldı.



Kongrede konuşma yapan Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, “Büyükşehir Belediyemiz imkânları ölçüsünde bilimsel çalışmalara katkı sağlamak için desteğimizi sürdürüyoruz. Bu tür uluslararası kongrelerde İlimizi tanıtma imkânı buluyoruz” dedi.



Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Volkan Coşkun, “Üniversitemiz bünyesinde yapılan etkinliklerimize destekte bulunan, her zaman yanımızda olan Muğla Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Kongrede emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Muğla İlini tanıtan hediyelerin bulunduğu çantalar Gala Yemeğine katılan misafirlere takdim edildi.