Büyükşehir’den Ücretsiz Yaz Spor Kursları

02.06.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek yaz spor kursları 15 Haziran 2015 tarihinde başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde düzenlenecek yaz spor kurslarında 06-12 yaş arasında çocuklara hafta içi her gün eğitmenler eşliğinde masa tenisinden jimnastiğe 11 ayrı branşta kurslar ücretsiz olarak verilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, yaz tatilini verimli geçirmeyi düşünen, dinlenirken eğlenmeyi de isteyen çocuklara spor kültürünü aşılamayı ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmelerini amaçladıklarını söyledi. İnan; “Yaz spor kursları ile çocuklarda spor bilincini ve özgüvenini geliştirmeyi ve çocuklarımıza takım ruhu aşılamak, paylaşım ve sevgi gibi kişisel gelişime katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Ücretsiz olan kurslarımıza tüm çocukları bekliyoruz.” dedi.