Meclis Canlı

Büyükşehir’den Tutuklu ve Hükümlülere Spor Yapma İmkanı


14.10.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kırsal mahallelerde yaptıkları yol asfaltlama, bakım ve onarım çalışmaları vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Fethiye İlçesi Koruköy ve Söğütlü Mahalle sakinleri, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin mahallelerinde yaptıkları asfalt kaplama çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler. Ekipler, Koruköy ve Söğütlü Mahallerinde kısa sürede 9 kilometrelik yolun asfalt kaplamasını tamamladı.  

“Büyükşehir, Sorunlarımızı Çözüme Kavuşturuyor”

Fethiye İlçesi Koruköy Mahalle Muhtarı Nurettin Göztepe, uzun süredir mahallelerinde yol sorunu olduğunu, Büyükşehir Belediyesinin bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturduğunu söyledi. Göztepe, Büyükşehir ekiplerine çok teşekkür ettiğini belirtti. Söğütlü Mahalle Muhtarı Kadir Kazık, 9 kilometrelik yollarının asfaltlandığını belirterek Büyükşehir Belediyesinin mahallelerinde yaptığı tüm hizmetlerden dolayı başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ve tüm ekibine teşekkür etti.

“Güvenli Yollar İçin Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ekiplerimiz İl genelinde güvenli ve modern yollar için özveriyle çalışıyor. 2015 yılı asfalt kaplama programı dahilinde kırsal mahallerimizde yol çalışmalarını hızlı bir şekilde yaparak vatandaşlarımızın yol konusunda sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.”