Meclis Canlı

Büyükşehir’den Seydikemer’e “Dinlendiren Tesis”


16.08.2017

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Seydikemer İlçesi Seki Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan sosyal yaşam alanında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi içerisinde su kaynağı olması nedeni ile MUSKİ’ye devredilen Seydikemer Seki’de Goca Köse olarak bilinen atıl durumdaki tesisi kısa sürede yenileyerek vatandaşların keyifle vakit geçirebilecekleri bir sosyal alan haline getirdi. Çevre düzenleme çalışması mayıs ayında başlayan, bir ay gibi kısa sürede bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulan tesise 150 Bin TL yatırım yapıldı. Tesiste, mevcutta bulunan su göletlinin yeniden düzenlenmesi, alt yapı, sulama hatları, çocuk oyun grubu, ahşap gazebo,  köprüler, yol ve bitki düzenlemeleri gibi çalışmalar yapıldı.

 

“Sevgi, hoşgörünün hakim olduğu, mutlu, yüzleri gülümseyen, birbirlerine farklılıklarına rağmen merhaba diyebilen bir Muğla’yı hep birlikte yaratacağız.”

 

Seydikemer Seki’deki tesisi CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Prof.Dr. Nurettin Demir, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve Muğla Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bu tür tesislerin vatandaşların bir araya gelmesi, birlikte vakit geçirmesi açısından önemli olduğunu, bu birlikteliğe, dayanışmaya, bir ve beraber olmaya her zamankinden fazla ihtiyacımız olduğunu söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “Muğla’da Bodrum Turgutreis’ten Seydikemer Seki’ye kadar geniş ve güzel coğrafyamızda siz vatandaşlarımızın daha huzurlu, modern bir şehirde yaşaması için çalışıyoruz. Üç buçuk yılda Muğla ilimizde, Seydikemer ilçemizde yapılan hizmetleri sizler daha iyi değerlendirebilirsiniz. Ulaşımdan, sağlığa, tarımdan alt yapıya, spordan suya kadar birçok alanda Büyükşehir Belediyemiz önem ve aciliyet sırasına göre her ilçemize eşit mesafede hizmet üretiyor. Muğla’ya en fazla yatırım yapan kurumlar arasında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ olarak birinciyiz. Sevgi, hoşgörünün hakim olduğu, mutlu, yüzleri gülümseyen, birbirlerine farklılıklarına rağmen merhaba diyebilen bir Muğla’yı hep birlikte yaratacağız. Bu mekanda bu anlamda hemşerilerimizi bir araya getirecek, birlikte vakit geçirecekler, hemşerilik duygularını arttıracak. Seydikemer ilçemize hayırlı olsun.” dedi.