Live Stream

Büyükşehirden Sertifikalı Eğitim Programı

31.10.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ev ve süs hayvanı satışı yapan ya da yapacak olanlara yönelik sertifikalı eğitim programı” düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim programı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenledi. Yedincisi düzenlenen programda “Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, CITES Sözleşmesi, 5199 Sayılı Kanun ve Yönetmelik, Ev ve Süs Hayvanları Satış, Barınma ve Eğitim Yerlerinin Kuruluş, Açılış, Ruhsat, Çalışma ve Denetleme Yönetmeliği, Hayvan Ekolojisi, Hayvan Davranışı, Hayvan Bakım ve Beslenmesi” gibi konular hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Programı başarıyla tamamlayan 55 kişiye eğitim sonunda sertifikaları verildi. Yedincisi düzenlenen eğitim programları kapsamında bu alanda 159 kişi sertifika aldı.