Meclis Canlı

Büyükşehir’den Sertifikalı Eğitim


17.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ev ve Süs Hayvanları Satışı Yapan veya Yapacak Olanlara Yönelik Sertifikalı Eğitim Programı düzenliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, Ev ve Süs Hayvanları Satışı Yapan veya Yapacak Olanlara Yönelik Sertifikalı Eğitim Programı 20 Ağustos 2015 tarihinde saat 10.00'da Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezi Seminer 2 salonunda yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde gerçekleştirilecek eğitim programına katılacak vatandaşlarımıza hayvan ekolojisi, hayvan bakımı, hayvan davranışları, ev ve süs hayvanlarının satışı, barınma ve eğitim yerlerinin; kuruluş, açılış, ruhsat, çalışma ve denetleme yönetmelikleri hakkında uzmanlar tarafından eğitim verilecek. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bu tarz eğitim programları düzenlemeye devam edeceğiz.”