Büyükşehirden Sağlıklı Kurslar

24.10.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Sağlığımız İçin Spor Yapıyoruz” etkinlikleri kapsamında kadınlar için ücretsiz olarak düzenlediği sabah ve akşam sporu ile pilates-aerobik kursları Menteşe ve Milas ilçemizde devam ediyor.

Menteşe Düğerek Sosyal Tesisleri ve Milas Atatürk Spor Kompleksinde gerçekleştirilen kurslarla kadınlar deneyimli antrenörler eşliğinde eğlenerek sportif ve fiziksel aktiviteleri yapabilme imkânı buluyor. Sporu bir yaşam biçimi haline getirmek amacıyla yapılan kurslarda kadınlar zihinsel ve bedensel kontrolle vücut esnekliği kazanırken yaşam kalitelerini de yükseltiyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen kurslar Menteşe Düğerek Sosyal Tesisleri Dans Salonu’nda Salı, Çarşamba ve Perşembe günü 09:00-10:00, Milas Atatürk Spor Kompleksinde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü 09:00-10:00 ile 17:00-18:00 saatleri arasında yapılıyor.