Meclis Canlı

Büyükşehir’den Ortaca’ya Basketbol Sahası


17.08.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ‘Spor tesisleri yapmak, işletmek ve amatör spor faaliyetlerine destek olmak’ amacından hareketle yapmaya devam ettiği spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Gençlik Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Ortaca İlçesi Cumhuriyet Mahallesine yapılacak olan 18 ?30 ebatlarındaki  Basketbol Sahası’nın 45 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

“Genç nesillerin zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri ve spor faaliyetlerini daha kolay yapabilmeleri için spor tesisleri yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi  Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;‘ Tesisimizin tamamlanmasından sonra Ortaca’da yaşayan çocuklarımız ve gençlerimiz daha fazla spor yapma imkanı bulacak. Büyükşehir Belediyesi olarak genç nesillerin zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri ve spor faaliyetlerini daha kolay yapabilmeleri için il genelinde spor tesisleri yapmaya devam edeceğiz.  Ortaca İlçemizin diğer mahallelerinde de basketbol ve voleybol sahası yapmayı planlıyoruz.’