Büyükşehir’den Okullara Satranç Takımı

11.03.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Her Okula Bir Satranç Takımı” kampanyasıyla anaokullara ve ilkokullara satranç takımı dağıtımına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Muğla’da Büyük Bir Aileyiz” sunumuyla gerçekleştirdiği Milas İlçesi Bilgilendirme toplantısında 76 satranç takımının 40 tanesi mahalle muhtarlarına, 36 tanesi de Milas Belediyesi’ne teslim edildi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından mahalle muhtarlarına teslim edilen satranç takımları Milas’ın mahallelerindeki okullara muhtarlar ve Milas Belediyesi tarafından teslim edilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan Muğla ili genelinde ilkokul ve anaokul seviyesindeki çocuklara satranç sporunu tanıtmak ve sevdirmek için bu kampanyayı başlattıklarını, Muğla’daki 392 okula 10’ar adet satranç takımı kampanyasının diğer ilçelerde de devam edeceğini söyledi.