Büyükşehir’den Masa Tenisi Sporcularına Yaz Kampı

07.08.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum Göltürkbükü Tesislerinde masa tenisi sporcularına yaz kampı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyespor masa tenisi sporcuları yoğun geçen bir dönemin ardından yaz kampıyla yorgunluk attı. Sezon boyunca il içi ve il dışı müsabakalara katılarak başarılı performans gösteren ve Muğla’yı en iyi şekilde temsil eden sporcular yaz kampında hem dinlendi hem de yeni sezon için antrenman yaptı. Bodrum Göltürkbükü Tesislerinde yaz kampı yapan sporcular yeni sezon hazırlıklarını da Masa Tenisi Antrenörü eşliğinde Bodrum Serbay Ilıcak Kapalı Spor Salonu’nda yaptıkları antrenmanla tamamladı.

Masa Tenisi sporcuları yaz kampı sonrasında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek yıl içinde katıldıkları turnuvalarda aldıkları başarı kupalarını kendilerine sunarak mutluluklarını paylaştı. Ayrıca kampa katılan sporcularımız kamp süresince yaşadıkları memnuniyeti dile getirdi.