Büyükşehir’den Kurumsallaşma ve Süreç Yönetimi eğitimi

13.12.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha iyi, daha kaliteli ve hızlı hizmetler sunmaya devam etmek için hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ve İlçe Belediye personeline yönelik “Kurumsallaşma ve Süreç Yönetimi” konulu eğitim programı düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına, Büyükşehir Belediyesi personelinin yanı sıra MUSKİ ve İlçe Belediyelerinin de personeli katılım sağladı. Programda; “Kurumsallaşma Tanımı ve Kapsamı, Kuruluşun Temel Amacı, Vizyonu ve Misyonunun Tanımlanması, Kuruluşun Amaçları Yönünde Örgüt Yapısının ve Organizasyon Şemasının Oluşturulması, Kurumsallaşma (Personel-Vatandaş Boyutu), Kurumsallaşma-Yenilikçilik, Sistemler ve Bilişim Teknolojileri Boyutu, Kurumsal Kimlik ve Marka Yönetimi, Kurumsal Kimlik ve Halkla İlişkiler, Kurumsallaşma-İnsan Kaynakları ve Personel Motivasyonu, Kurumsallaşma ve Süreç Yönetimi, Süreç Nedir? Süreçlerin Analizi ve Tanımlanması, Süreçlerin İlişkilerinin Kurulması, Süreçlerin Performans Göstergelerinin Belirlenmesi Süreçlerin İyileştirilmesi” konulu bilgilere yer verilip, katılımcıların soruları cevaplandırılarak eğitim sonlandırıldı.