Büyükşehir’den Kültürel ve Sanatsal Etkinlikler

07.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla İli genelinde kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Mayıs ayı içerisindeki etkinlik programı kapsamında 7 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da Fethiye Belediye Kültür Merkezinde Aşık Veysel Anma Konseri ve 12 Mayıs Salı günü saat;20.30’da Muğla Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Muzaffer Sarısözen Özel konseri Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek. 28 Mayıs Perşembe günü saat;20.30’da Seydikemer Tufanlar Petrol Üstü Düğün Salonunda Aşık Veysel Anma Konseri seyirci ile buluşacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan V. Hasan Basri Yücedağ konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Düzenlediğimiz kültürel ve sanatsal etkinlikleri vatandaşlarımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. Muğla İli genelinde düzenlediğimiz etkinliklere tüm vatandaşlarımız davetlidir.”