Büyükşehir’den Kültür ve Sanata Destek

26.09.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın katkı sağladığı, müzikseverlerin her yıl heyecanla beklediği “Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali” 21-24 Eylül tarihleri arasında 5. Kez Fethiyelilerle buluştu.

Festivalin ilk günüde Piyano Sanatçısı Gülsin Onay, ikinci günüde Mimar Sinan Kontrbas Kuartet ve Çelliçel&Burcu Soysev, üçüncü gününde Şef Münif AKALIN yönetimindeki Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, dördüncü gününde ise Viyolensel Sanatçısı Poyraz Baltacıgil ve Raoul Grüneis ile Anadolu Nefesler Beşlisi sahne aldı.

Dört gün süren festivalin üçüncü gününde sahne alan Şef Münif Akalın yönetimindeki Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın verdiği konser müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür sanatsal aktivitelere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.