Meclis Canlı

Büyükşehir’den Kış Öncesi Sinyalize Tesislere Bakım


16.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafik sinyalizasyon tesislerinde kış öncesi bakım çalışmalarına başladı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, daha önce tamamladığı Marmaris, Milas, Fethiye ve Ortaca İlçelerindeki sinyalizasyon direklerini boyama ve kış bakımı işlemine Menteşe İlçesinde devam ediyor. Ekipler, Muğla ili genelindetrafik sinyalizasyon tesislerinde kullanılan akkor flamanlı oto ve yaya lambalarını, daha az elektrik tüketen uzun ömürlü LED'li sinyal grupları ile yenileme işlemlerinin tamamlanmasından sonra sinyalizasyon sistemlerindeki kavşak kontrol cihaz ve lamba kontrollerini yaparak ve  sinyal direklerini boyayarak kış öncesi bakım çalışmalarına başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu İle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İlçelerimizde sinyal grupları eski olan trafik ışıklarını yeni nesil LED li ışıklarla yenileme işlemlerini tamamlamanın ardından sinyalizasyon sistemlerindeki kavşak kontrol cihaz ve lamba kontrol ve   sinyal direklerini boyama çalışmalarına başladık. Kış öncesi kavşaklarımızda başlattığımız bakım çalışmaları ile Muğla genelinde ki sinyalize kavşaklarda bakım ve yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.” dedi