Meclis Canlı

Büyükşehir’den Kırsala 25 Milyon TL’lik Yatırım


30.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 2015 yılında 25 milyon TL yatırımla kırsal mahallelerde 415 kilometre asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2015 yılı asfalt kaplama programı dahilinde il genelindeki kırsal mahallelerde güvenli ve modern yollar için yaptığı çalışmaları tamamladı. Ekipler, tüm ilçelerde yaptığı yol çalışmaları ile 198 kilometre 1. kat, 217 kilometre 2. kat olmak üzere toplam 415 kilometre asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, yapılan çalışmalar ile ilgili şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyesi olarak 2015 yılı asfalt kaplama programı dahilinde kırsal mahallelerimize 25 milyon TL’lik yatırımla 415 kilometre asfalt kaplama çalışmasını tamamladık. Ekiplerimiz, Muğlamıza yakışır güvenli ve modern yollar için il genelinde yoğun ve özverili bir çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için 2016 ve 2017 yılı asfalt ve yol bakım, onarım programlarımızı hazırlamaya başladık.”



“Daha Güvenli, Daha Modern Yollar İçin Çalışıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin bütün ekipleri ile özveri ile mesai saati gözetmeden çalıştığını, vatandaşların daha modern, çağdaş bir şehirde yaşaması için hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla genelinde 2066 kilometre yol Muğla Büyükşehir Belediyemiz sorumluluk alanı içerisinde. Asfalt, yol bakım, çizgi, sinyalizasyon çalışmalarıyla Muğla genelindeki kentsel, kırsal yolları daha güvenli hale getiriyoruz ve vatandaşlarımızın, Muğlamızı ziyarete gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin daha modern ve çağdaş yollarda seyahat etmesi için çalışıyoruz.” dedi.