Büyükşehir’den hasta refakatçilerine evde uygulamalı eğitim

21.07.2022

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından evde bakım hizmetleri kapsamında yatağa bağımlı hastaların refakatçilerine uzman hekim ve hemşire tarafından uygulamalı eğitim verilecek.

Vatandaşların sağlığına önem veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım Hizmeti ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sahadaki ekipleri ile 13 ilçe 569 mahallesi olan Muğla’da vatandaşların sağlığı için çalışan Büyükşehir Belediyesi tarafından yatağa bağımlı hastaların refakatçilerine evlerinde uygulamalı eğitim verilecek.

Büyükşehir Belediyesine bağlı uzman hekim ve hemşire tarafından yatağa bağımlı hastaların refakatçilerine hastaların kişisel bakımı ve hasta bakımı eğitimi verilecek. Hasta refakatçilerinden gelen talepler doğrultusunda verilecek eğitimler sonunda vatandaşlara katılım belgesi düzenlenecek.

Uygulamalı eğitimlerden yararlanmak isteyen vatandaşların Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 444 48 01 numaralı Çağrı Merkezi numarasından başvuruda bulunması gerekiyor.