Meclis Canlı

Büyükşehir’den Gençlere Proje Yarışması


28.04.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi, Geleceğin Muğla’sını gençlerle projelendiriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında üniversite gençlerine yönelik proje yarışması düzenledi.

Son başvuru tarihi 15 Mayıs olan yarışmada öğrenciler, gençlik ve spor, çevre, turizm, tarım, kültür – sosyal işler kategorilerinde hazırladıkları projeler ile başvurabilecekler. Yarışmaya başvurmak isteyen öğrenciler Başvuru Formu, Öğrenci Kimlik Fotokopisi veya Öğrenci Belgesi, bir adet fotoğraf (grup ise katılımcı grubun fotoğrafı) ve Proje Dosyasını,  Muğla Büyükşehir Belediyesine, hem Word-pdf formatında sosyalmedya@mugla.bel.tr e-mail adresi üzerinden hem de Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne elden - kargo teslimat yoluyla ulaştırılması gerekiyor.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün konu ile ilgili yaptığı açıklamada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyete ve Cumhuriyet Devrimlerine sahip çıkacaklarını belirtti. Başkan Gürün: “Bu yarışma sayesinde gençlerimizin üretkenliğini, yaratıcılığını Muğla’nın geleceği için kullanmaya çalışacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün sonuna kadar güvendiği gençlerimize biz de güveniyoruz.” Dedi.

Geleceğin Muğla’sı Proje yarışmasının şartnamesine ve başvuru formuna www.mugla.bel.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.