Meclis Canlı

Büyükşehir’den Geleceğin Hemşirelerine Eğitim


21.03.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerine, Büyükşehir Belediyesinin sağlık ve sosyal hizmet çalışmaları hakkında bilgiler verildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde yürütülen “Evde Bakım, Hasta Nakil ve Sosyal Hizmetler” hakkında Sağlık Hizmetleri ve Sosyal Hizmetler Şube Müdür V. Dr. İsmail Hakkı Timur tarafından, geleceğin hemşirelerine bilgiler verildi. Soru- cevap şeklinde gerçekleştirilen eğitime, 3 öğretim üyesi ve 150 öğrenci katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizin mezun olduktan sonra iş hayatlarında yaşayabilecekleri sorunlar ve problemler hakkında tecrübelerimizi paylaştık. Oldukça verimli geçen eğitimde, Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yürüttüğümüz evde bakım, hasta nakil ve sosyal hizmet çalışmalarımız hakkında öğrencilerimize bilgiler verdik. Bu tarz bilgilendirme ve eğitim çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.”