Meclis Canlı

Büyükşehir’den Etkin ve Kaliteli Hizmet İçin Araç Takviyesi


05.08.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere araç envanterine kazandırdığı 26 yeni aracı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle tanıttı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarına daha etkin ve kaliteli hizmet vermek için Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Mezarlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere yeni alınan 17 adet çift kabin pikap, 6 adet cenaze nakil aracı ve 3 adet kamyonu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle tanıttı. Araç tanıtım törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter ve daire başkanları, Menteşe Belediyesi şube müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Muğla genelinde 1325 kayıtlı mezarlık alanına sahip olduklarını, bu alanlarda temizlik, bakım, onarım çalışmaları, cenaze nakil hizmetlerinde kullanılmak üzere 26 yeni aracı Muğla’ya kazandırdıklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak 2015 mayıs ayında devraldıkları mezarlık hizmetlerinde kısa sürede 1325 mezarlık alanında temizlik, 1190 mezarlıkta direkli isim tabelası çalışması yaptıklarını ve mezarlık alanlarında bakım, onarım ve yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyleyen Hacı Koç, kara ve havayolu ile de cenaze nakil hizmeti vererek vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.



Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği araç tanıtımı töreninde, sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın Muğla’da gösterdiğini söyledi ve Menteşe ilçesinde, mahallerinde kaliteli ve bilimsel yöntemlerle Menteşe Belediyesi ile uyum içinde çalışan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi’ne teşekkür etti.



“Büyükşehir Belediyesi Ailesi Olarak Tek Amacımız Daha Fazla Hizmet Etmek”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla genelinde çalışan daire başkanları, müdürleri, çalışanları ile Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu ve bu büyük ailenin Muğla’ya en iyi hizmeti vermek için mesai saati gözetmeden çalıştığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla’da 1325 mezarlık alanına sahibiz. Vatandaşlarımız manevi olarak mezarlıkları ziyaret ettiklerinde o alanların düzenli, temiz ve bakımlı olmasını isterler. Muğla Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz Muğla genelinde mezarlık alanlarında kısa sürede bakım, onarım, ilaçlama, isim tabelaları çalışmalarına başladılar. Cenaze nakil hizmetlerinde de vatandaşlarımıza kara ve havayolu ile hizmet vererek en hassas günlerinde gerekli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ayrıca Muğla genelinde evde bakım, engelsiz plajlar, kısa mola hizmeti, halk kart gibi sosyal belediyecilik hizmetleri ile de vatandaşlarımızın yanındayız. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz ve bu ailenin tek amacı Muğla’da vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmek. Muğla’da mesai saati gözetmeden beş değil iş anlayışı ile hizmet etmeye devam edeceğiz, araçlarımız Muğlamıza hayırlı olsun.” dedi.