Büyükşehir’den engelleri kaldıran yılbaşı partisi

02.01.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile Türkiye’de bir ilk olarak Menteşe ilçesinde 2016 Mayıs ayında açtığı, daha sonra Milas ve Fethiye ilçelerinde hizmet vermeye başlayan, ailelerin engelli bireylerini süreli olarak bırakabilecekleri Kısa Mola Merkezleri, etkinliklerini sürdürüyor.

Kısa Mola hizmetinden yararlanan bireylerin sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla uzman personelce çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Son olarak Fethiye ve Milas ilçelerindeki Kısa Mola hizmetinden yararlananlar, Yeni Yıla Merhaba partisinde doyasıya eğlendiler.

Etkinlik boyunca engelli vatandaşlar ve aileleri,  müzik, dans ve çeşitli oyunlar ile keyifli anlar geçirdiler. Yılbaşı partisi, engelli çocukların yılbaşı pastası kesmelerinin ve kendilerine verilen hediyeleri açmalarının ardından sona erdi.