Meclis Canlı

Büyükşehir’den Engelleri Aşan Etkinlik


03.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla’da faaliyet gösteren engelli dernekleri ile birlikte engelli vatandaşlar ve aileleri için tekne turu düzenledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen, Muğla Engelliler Derneği, Marmaris Engelliler Derneğinin üyeleri ve ailelerinin katıldığı toplam 117 kişi ile tekne turu düzenleyerek engellilerin keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağladı.

Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu ve Marmaris Engelliler Derneği Başkanı Şennur Ünlü, engelli bireylerin ve ailelerinin bu tür etkinliklerle bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiklerini ve yeni arkadaşlıklar kurarak mutlu olduklarını söyledi. Muğla Engelliler Derneği ve Marmaris Engelliler Dernekleri Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne engelliler için yaptıkları faaliyetler, evde bakım hizmetleri için teşekkür ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, Muğla genelinde engelli vatandaşlar için çalışmalar yürüttüklerini, düzenlenen tekne turu ile de engelli vatandaşların arkadaşları ve aileleri ile bir araya gelerek mutlu bir hafta sonu geçirmelerini amaçladıklarını söyledi. Bodrum ve Fethiye’de gönüllü kuruluşlarla bu tür sosyal aktivitelere devam edeceklerini söyleyen Hacı Koç, engellerin birlikte, sevgiyle aşılacağını sözlerine ekledi.