Meclis Canlı

Büyükşehir’den Ekip Ruhu ve Takım Çalışması Eğitimi


31.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticilerine yönelik “Ekip Ruhu ve Takım Çalışması” konulu eğitim programı düzenlendi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Ekip Ruhu ve Takım Çalışması Eğitimi’ne, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan 50 üst düzey yönetici katıldı. Eğitimci Profesyonel Koç Nuray Ekinci, katılımcılara ekip ve takım olma bilinci, takım liderinin rolü, takım üyelerini tutumu, motivasyon, etkili bir ekip olmanın gerekleri ve ekip olarak bütün bireylerin birbirlerini desteklemeleri konusunda detaylı bilgi verdi. Bütün bunların ekibi oluşturan bireylerin kendilerine olan güvene bağlı olduğunu belirten Ekinci, eğitim esnasında uyguladığı renkli aktivitelerle katılımcıları etkiledi.



Eğitim ile ilgili bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı şunları söyledi; “Yöneticiler açısından başarıya giden yoldaki en önemli faktörlerden biri de ekip olabilmek, birlikte uyum içinde çalışmaktan geçmektedir. Güçlerin, çabaların ve yeteneklerin uyum içinde birleştirilmesi için ekip çalışması gerekir. Ekip çalışmasında başarılar birlikte kutlanır, başarısızlıktan birlikte ders çıkarılır.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ş. Yavuz Kayı programa ilişkin yaptığı açıklamada: “Ekip olabilmek önemli bir olgudur. Ekipte sadece lider değil ekibi oluşturan kişiler de çok önemlidir dolayısıyla başarı bir kişinin değil tüm ekibin ürünüdür .” dedi.