Büyükşehir’den Derelerde Temizlik Seferberliği

15.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında yaşanabilecek sel ve taşkın olaylarının önlenmesi ile birlikte sivrisinek üremesi ve görüntü kirliğine karşı dere ıslahı ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve MUSKİ ekipleri dere ıslahı ve temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, Marmaris İlçesi Günnücek mevkiinde bulunan ve yoğun yağışlardan dolayı kapanarak kullanılamaz duruma gelen İsmahan deresinde gerekli önlemleri alarak temizlik ve genişletme çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Aylin Giray konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Vatandaşlarımızın sağlığı ve temiz bir çevre için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Daire Başkanlığımız ve MUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı ekipler, kış aylarında yaşanabilecek sel olayları, sivrisinek üremesi ve görüntü kirliliğine karşı dere ıslahı ve temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.”