Büyükşehir’den Dar Gelirli Ailelere Kırtasiye yardımı

30.09.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi dar gelirli ailelerin çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını gidermesi için nakdi yardımda bulunuyor. Muğla il genelinde Bin 94 aileye 420 bin 700 liralık destekte bulunuldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2015 yılından itibaren Muğla il genelinde çocukları öğrenime devam eden dar gelirli ailelere kırtasiye yardımı karşılığı nakdi destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, eğitim konusunda dar gelirli öğrencilerin ailelerine, eğitim masraflarına destek olmak amacıyla kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarının karşılanması için nakdi yardımda bulunuyor.  Muğla il genelinde Bin 94 ailenin bin 300’ü ilköğretim, 566’sı lise ve 355’i üniversite öğrencisi olmak üzere toplam 2 bin 221 öğrenim gören öğrenciye 420 bin 700 lira tutarında kırtasiye yardımı karşılığı nakdi destek sağlandı.