Büyükşehir’den Dalaman Otogarı’nda iyileştirme çalışmaları

14.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman otogarında yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman Otogarını iyileştirerek vatandaşlara konforlu bir yolculuğun kapılarını açtı. 7 gün 24 saat hizmet verilen Dalaman Otogarında yolcuların rahat edebilmesi için Büyükşehir Belediyesince tüm ayrıntılar düşünülerek otogarda iyileştirme çalışmaları yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 420 Bin TL maliyetle iyileştirilen Dalaman Otogarında çalışmalar kapsamında; çatı izolasyonu yapıldı, binanın dış cephesi yeniden sıvandı ve boyandı. Otogarda bulunan tüm kapılar, tuvaletler yenilendi. Çatıya yeniden paratoner sistem kuruldu. Engelli vatandaşlar için ise zemin katta hissedilebilir yüzey yapıldı.