Büyükşehir’den Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası

18.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları arası voleybol turnuvası düzenliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve 29 Eylül-29 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvanın teknik toplantısı ve kura çekimi yapıldı. Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda yapılan toplantıya İl genelinden kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Çekilen kuralar sonucu 14 takım iki bölüm şeklinde gruplandırıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bu tarz turnuvalar ile kamu kurumları  arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak ve sportif faaliyetlere teşvik etmektir. Turnuvamıza katılan tüm kurumlara teşekkür eder ve başarılar dilerim.”