Büyükşehir’den Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası

29.09.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Satranç İl Temsilciliği tarafından organize edilen  Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 3-25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ve Satranç İl Temsilciliği’nin organize ettiği Satranç Turnuvası İlçe elemeleri ve final grubu olarak iki aşamada gerçekleştirilecek. Turnuva, 2009-2008 doğumlu sporcular, 2007-2006 doğumlu sporcular, 2005-2004 doğumlu sporcular ile 2003 ve önce doğan sporcular olmak üzere 4 kategoride düzenlenecek. 3-18 Ekim 2015 tarihleri arasında İlçe elemeleri yapılacak turnuvada ilk beşe giren sporcular 24-25 Ekim’de yapılacak Final grubuna katılmaya hak kazanacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Turnuva eşlendirmeleri 6 tur ‘İsviçre Eşlendirme Sistemi’ ne göre yapılacak olup; maçlar 35’+30” zaman temposu eşliğinde oynanacak. Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası final maçları Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda yapılacak. 13 ilçemizi kapsayacak şekilde düzenlenen turnuvamıza katılacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”