Meclis Canlı

Büyükşehir’den Bir Spor Yatırımı Daha


24.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi Yenice Mahallesi’ne Spor Tesisi ve Halı Saha yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Muğla genelinde yatırımlarına ve hizmetlerine devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi Yenice Mahallesi’ne 6 komşu mahallenin de yararlanabileceği halı saha ve spor tesisini vatandaşların hizmetine sundu. Muğla’nın Büyükşehir Belediyesi olmasından itibaren 10 spor tesisini Muğla’ya kazandıran, 10 spor tesisinin de bakım ve onarımını yaparak vatandaşların hizmetine sunan Muğla Büyükşehir Belediyesi Yenice Mahallesi’ne 362 Bin 995 TL yatırımla yaptığı halı sahayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle açtı.

Menteşe İlçesi Yenice Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelik Yenice Mahallesi’ne Büyükşehir ve ilçe belediyesi tarafından sayısız hizmetler yapıldığını son olarak mahallerine kazandırılan spor tesisinin açılışını yapmaktan dolayı çok gururlu olduğunu söyledi ve şahsı ve mahalle sakinleri adına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

Bahattin Gümüş;Bizler vatandaşlarımızın taleplerini ilettik, Büyükşehir Belediyemiz yaptı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Yenice Mahallesi’nin sürekli gelişen, göç alan bir mahalle olduğunu, Büyükşehir ve Menteşe Belediyesi olarak mahallere hizmet götürdüklerini söyledi. Muhtarların taleplerini değerlendirdiklerini ve Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek çözüm ürettiklerini söyleyen Bahattin Gümüş; “Bizler vatandaşlarımızın taleplerini ilettik, Büyükşehir Belediyemiz yaptı.” dedi. 

Başkan Gürün; “Muğla Her Alanda Hizmetin En İyisini Hak Ediyor.”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Muğla’nın 13 ilçesinde yol, ulaşım, sağlık, su, spor tesisleri, tarım, alt yapı gibi birçok hizmeti vatandaşlara ulaştırmak için çalıştığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Muğla’ya 3 yılda 565 Milyon yatırım yaptıklarını, 2017 yılında da 410 Milyon yatırım yapacaklarını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Spor tesisleri gençleri bir araya getirmesi, centilmence, takım oyunu içerisinde mücadele etmeleri açısından önemli tesisler. Yenice Mahallemize kazandırdığımız spor tesisinden sadece Yeniceli vatandaşlarımız değil komşu 5 mahallemiz Doğanköy, Gülağzı, Yerkesik, Kuyucak, Derinkuyu yararlanabilecek. Ayrıca gündüzleri Yenice İlkokulundaki öğrencilerimiz de bu tesiste spor faaliyetleri yapabilecek. Muğla genelinde Büyükşehir Belediyesi olarak 10 yeni tesisi Muğlamıza kazandırdık. Ayrıca 10 tesisinde bakım ve onarımını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yapımı devam eden 5, ihale aşamasında olan 4 tesisimiz var. Amatör spor kulüplerin gelişmesi için il spor müdürlüğümüzün yatırım programında olmayan ama ihtiyaç olan alanlara spor tesisleri yapıyoruz. Muğla yaygın bir yerleşim alanına sahip. Yerel yönetimler olarak kırsal mahallerimize yaptığımız yatırımlarla örneğin yollar, alt yapı çalışmaları, su, tarımsal destekler ile köyden kente göçü değil, kentten köye göçü sağlamaya çalışıyoruz. Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Bu tesisimizin de vatandaşlarımıza özellikle gençlerimize hayırlı olmasını diliyor, centilmence, birliktelik ve sevgi içerisinde müsabakalara ev sahipliği yapacağına inanıyorum.” dedi.