Büyükşehir'den Başarılı Sporculara Destek

11.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Muğla İlini turnuvalarda başarı ile temsil eden sporculara destek vermeye devam ediyor.

Fethiye Kule Atlama Takımı yüzücülerinin katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılı sonuçlar ve 19-22 Mart 2015 tarihleri arasında Samsun'da yapılacak Türkiye Şampiyonasında Muğla İlini temsil edecek olmalarından dolayı Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından sporculara yeni yüzme mayoları hediye edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Büyükşehir Belediyesi ve Daire Başkanlığımız olarak Muğla İlini başarı ile temsil eden sporcularımıza ve takımlarımıza destek vermeye devam ediyoruz. 9-10 yaş grubu Fethiye Kule Atlama Takımı sporcularımıza yeni yüzücü mayoları spor eğitmenlerimiz tarafından Fethiye Birimimizde takdim edildi. Sporcularımıza ve antrenör Özer Akın'a Samsunda yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum.”