Büyükşehir’den Balıklar için gece yarısı operasyonu

10.09.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talep üzerine Ketenci deresinde oluşan kumlardan dolayı denize ulaşamayan balıklar için gece yarısı 50 metre uzunluğunda dere temizliği yaptı.

Çevre ve hayvan dostu belediyeciliği ile adından sıkça söz ettiren Muğla Büyükşehir Belediyesi, bu seferde balıklar için mesai harcadı.

Marmaris İlçesi Ketenci Deresinde deniz seviyesinin yükselmesi ile dere girişinde oluşan gelgitler nedeniyle biriken toprak balıkların denize ulaşımını engelledi.

Vatandaşlar durumu fark ederek MUSKİ ekiplerine bildirdiler. Konuyu kısa sürede değerlendiren ve çalışmalara başlayan MUSKİ ekipleri, gece yarısı balıklara zarar vermeden dere içerisindeki toprak yığınını temizledi.

Yaklaşık 50 metre uzunluğundaki bölgeyi temizleyen ekipler, dereden 3 kamyon kum çıkardı.