Meclis Canlı

Büyükşehir’den Bahar Kahvaltısı


30.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 13 İlçede görev yapan personeli ve ailelerin katılımıyla geleneksel hale getirilecek bahar kahvaltılarından ilkini Menteşe İlçesinde gerçekleştirdi.

Menteşe İlçesinde gerçekleştirilen bahar kahvaltısına, İlçelerde görev yapan personel ve aileleri ile Muğla CHP Milletvekili Ömer Süha Aldan, 25 ve 26. dönem CHP Milletvekili Gürol Ergin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP İl Başkanı Mürsel Alban, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın ve Daire Başkanları katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Kahvaltıya katılan herkese teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Osman Gürün’ün bizleri yalnız bırakmayarak her zaman desteklediği için ayrıca teşekkür ediyorum. Büyükşehir yasasıyla daha önce olmayan bir daire başkanlığını kurduk ve 01.nisan 2014 günü itibari ile ilçe ve beldelerdeki tüm ulaşım sistemini aksatmadan devralarak yürütüyoruz. Mevcut araçlara ilave olarak yeni ve daha konforlu araçlar aldık.  219 araçla toplu ulaşım hizmeti veriyoruz, ayrıca ulaşımın koordinasyonu, planlaması, yatay ve düşey işaretleme ve sinyalizasyon sistemleri ile terminal ve deniz hizmetlerinde fedakarca yürüttükleri için tüm personeline ve onları her konuda destekledikleri için ailelerine teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Millete Efendilik Yoktur, Hizmet Vardır. ‘’ sözünün ışığı altında vatandaşlarımıza Muğla Büyükşehir Belediyesine yakışır hizmet verme konusunda çabalarının devam etmesini istiyoruz.”