Büyükşehir’den Atatürk’ün Aziz Hatırası İçin Büst ve Şeref Köşesi

20.03.2023

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Atatürk’ün aziz hatırasını yaşatmak için bugüne kadar 217 adet Atatürk Büstü, 56 adet de Atatürk Şeref Köşesi yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Atatürk’ün aziz hatırasını yaşatmak için okullardan, muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Atatürk büstü ve Şeref köşesi yapımlarına devam ediyor. Bugüne kadar 91 mahalle, 126 okul meydanına 217 adet Atatürk büstü yapıldı. 56 okula da Atatürk Şeref köşesi imalatı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için okullar, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahalle, okul meydanlarına ve okullarda Şeref köşesi imalatı ile montajını kendi ekipleri ile yapmaya devam ediyor.