Büyükşehirden Atatürk Kupası Taekwondo Turnuvası

21.11.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 9 ilçeden 11 takımın katıldığı Atatürk Kupası Taekwondo Turnuvası yapıldı.

18 Kasım 2018 tarihinde Köyceğiz Kapalı Spor Salonu’nda Yıldız Kadın, Yıldız Erkek, Genç Kadın, Genç Erkek, Büyük Kadın ve Büyük Erkek kategorisinde yapılan turnuvada Menteşe, Ula, Marmaris, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Kavaklıdere, Yatağan ve Milas ilçelerimizden 172 sporcu mücadele etti.

Turnuvaya Dalaman Belediye Spor Kulübü, Efe Milas Spor Kulübü, Kar Kaplanları Spor Kulübü, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü, Kavaklıdere Halk Eğitim, Köyceğiz Halk Eğitim, Marmaris Çelik Spor Kulübü, Milas Gençlik Spor Kulübü, Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü, Muğla Üniversitesi Spor Kulübü, Ortaca Gençlik, Sayokan Marmaris Spor Kulübü ve Yatağan Spor Kulübü takımları katıldı.

Turnuva sonunda Büyük Kadınlar Kategorisinde, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Yatağan Spor Kulübü ikinci, Muğla Üniversitesi Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Büyük Erkekler Kategorisinde, Muğla Gençlik Ve Spor Kulübü birinci, Efe Milas Spor Kulübü ikinci, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü üçüncü olurken, Genç Kadınlar Kategorisinde, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Kavaklıdere Halk Eğitim üçüncülüğü elde etti. Ayrıca Genç Erkekler Kategorisinde,  Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü birinci, Dalaman Belediye Spor Kulübü ikinci, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü Yıldız Kadınlar Kategorisinde ise Köyceğiz Halk Eğitim birinci, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü ikinci, Efe Milas Spor Kulübü üçüncü, Yıldız Erkekler Kategorisinde ise Köyceğiz Halk Eğitim birinci, Kavaklıdere Belediye Spor Kulübü ikinci, Muğla Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü oldu.

Turnuva sonucunda dereceye giren takımlara kupa takdim edildi.