Büyükşehir’den Anlamlı Bir Spor Turnuvası Daha

05.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Atatürk Kupası Minik Kızlar Hentbol Turnuvası” başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığının organize ettiği “Atatürk Kupası Minik Kızlar Hentbol Turnuvası” 07 Kasım 2015 tarihinde saat 10.00’da Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda başlıyor. Muğla Büyükşehir Belediyespor- Fethiye Belediyespor, Milas Belediyespor - Bodrum Belediyespor takımlarının katılacağı turnuva saat 16.00’da yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Kupası Satranç ve Voleybol turnuvaları düzenledik ve bu turnuvalara 13 İlçemizden yoğun bir katılım oldu. 07 Kasım Cumartesi günüde anlamlı bir turnuvaya daha imza atacağız. “Atatürk Kupası Minik Kızlar Hentbol Turnuvasına” tüm spor severleri bekliyoruz.”