Büyükşehir’den 4 İlçeye 739 Bin TL Yatırım

26.09.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin spor yatırımları kapsamında 4 ilçeye 11 saha yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi spora ve sporcuya desteklerini sürdürüyor. İl genelinde bir çok spor alanı inşa eden ve vatandaşların kullanımına sunan Büyükşehir Belediyesi bunlara her gün yenilerini ekliyor. Dalaman, Ortaca, Menteşe ve Yatağan ilçelerine toplamda 11 saha yapacak olan Büyükşehir Belediyesi yıl sonuna kadar tamamlayıp hizmete sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Dört ilçeye basketbol, voleybol ve mini futbol sahası olmak üzere toplamda 11 adet saha yapılacak. 739 bin 860 TL bedelle inşa edilecek sahalar 120 günde tamamlanması hedefleniyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi bu güne kadar 19 spor tesisini tamamlayarak hizmete sundu. 13’ü yapım aşamasında, 4’ü de ihale aşamasında olan spor tesislerinin de 2017 yılı sonuna kadar tamamlanarak açılması hedefleniyor.