Büyükşehir’den 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası

10.10.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2. Geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 22-23 Ekim’de yapılacak.

2. Geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisleri Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen turnuva 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde yapılacak.

Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı V. Ali İnan “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz satranç turnuvamıza 13 İlçemizden 140 kişilik bir katılım olmuştu. Bu yıl da turnuvamızın tüm ilçelerimizin katılımıyla yoğun şekilde geçmesini bekliyoruz. Tüm satranç severleri geleneksel hale getirdiğimiz turnuvamıza bekliyoruz ” dedi.