Büyükşehirden 2019 yılında 158 km yol çalışması

06.01.2020

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2019 yılında Muğla genelinde 158 km daha yol çalışması yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

2014 yılında kurulduğu günden bu yana sorumluluğundaki yollara büyük önem veren ve vatandaşların daha güvenli yollarda seyahat etmesi için çalışmalarını sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi 2019 yılında 158 km daha yol çalışmasını tamamladı.

85 km 2.kat sathi kaplama, 48 km 1.kat sathi kaplama, 16 km sıcak asfalt ve 9 km parke çalışması ile 2019 yılı içerisinde 158 km yol çalışmasını tamamlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu günden bu yana Muğla genelinde yaklaşık 2 Bin 500 km yol çalışması rakamına ulaşmış oldu. Yaklaşık 2 Bin 500 km yol çalışması ile Büyükşehir Belediyesi yollara yaklaşık 400 Milyon TL yatırım yaptı.

Başkan Gürün; “Muğla’da büyük bir aileyiz ve ailemizin her ferdi bizim için çok değerli.”

Muğla’da 13 ilçe 569 mahallede yaşayan hemşehrileri ve bu güzel şehri ziyaret eden vatandaşlarla büyük bir aile olduklarını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün modern ve konforlu yol ağı ile vatandaşların sevdiklerine ve gidecekleri yerlere güvenle ulaşması için çalıştıklarını belirtti.

Başkan Gürün; “Büyükşehir Belediyemiz sorumluluğunda 2332 km yolumuz var. Bugüne kadar bu yollarda sıcak asfalt, birinci ve ikinci kat sathi ve parke olmak üzere 2500 km yol çalışmasını tamamladık. Muğlamızı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizin, her gün yolları kullanan hemşehrilerimizin güvenli yollarda seyahat etmesi, gidecekleri yere en önemlisi de sevdiklerine ulaştırmak en önemli vazifelerimizden. Çünkü Muğla’da büyük bir aileyiz ve ailemizin her ferdi bizim için çok değerli” dedi.