Meclis Canlı

Büyükşehir’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı


08.11.2016


Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından “10 Kasım Atatürk’ü Anma” etkinlikleri kapsamında söyleşi ve konser düzenlenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde 10 Kasım 2016 Perşembe günü düzenlenecek olan programda, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Kemal Arı’nın  “ Atatürk’ü Anlamak. Dün, Bugün, Yarın” konulu söyleşisi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’nın konseri yer alacak.

Anma programı hakkında bilgi veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ali Zağlı: “ 10 Kasım, bizler için Ulu Önderimizi anlamak adına bir fırsat diye düşünüyoruz. Bu nedenle de bu yıl düzenleyeceğimiz anma programımızda yer alan söyleşimizin konusunu “Atatürk’ ü Anlamak; Dün, Bugün, Yarın “ olarak belirledik. Bunun dışında Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestramız’ın da konseri olacak. Bizler yaptığımız her etkinliğimizle, Atamız’ın gösterdiği yolda ilerleyen, sanata değer veren çağdaş bir toplum oluşturma amacındayız. Bu amaca ulaşmak için de tüm imkanlarımızla hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.