Meclis Canlı

Büyükşehir’de “KPSS’de sessiz olalım” molası


20.07.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinde sürdürdüğü “Kentsel Tasarım Yolları” projesinde “KPSS’de Sessiz Olalım” çağrısında bulunarak çalışmalarına 4 saatlik ara veriyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe İlçesinde devam eden “Kentsel Tasarım Yolları” projesi, 2 vardiya sisteminde gece ve gündüz çalışmalarına devam ederken hafta sonu gerçekleşecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle 4 saatlik “KPSS’de Sessiz Olalım” molası verecek.

Hafta sonu düzenlenecek olan sınav nedeniyle bir açıklama yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Biliyoruz ki birçok aday geleceklerindeki hedefleri için uzun süredir bu günü bekliyor. Adayların önüne koydukları hedefleri için yıllardır çalıştıklarını düşünürsek onların sınavda dikkatlerini dağıtmamak için bizler de üzerimize düşeni yapmalıyız. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak sınav günü iki oturum şeklinde (saat 10.15 – 12.30)  (saat 14.45-16.30) yapılacağından okullarda sınav esnasında gürültü olmaması ve ulaşım ile trafik güvenliği sağlanması açısından alt yapı çalışması yürüten kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte çalışmalarımıza toplamda 4 saatlik ara veriyoruz. Kamu Personel Seçme Sınavına girecek olan tüm adaylara başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullanıldı.