Büyükşehir’de Hizmet İçi Eğitimler Devam Ediyor

02.02.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, personele yönelik hizmet içi eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından “Maaş İşlemleri Eğitimi” düzenlendi. Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürü Ömer Karabulut’un katkıları ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Maaş İşlemleri Eğitimine toplam 46 personel katıldı. Düzenlenen eğitimde personele, memur ve sözleşmeli personellerin maaşları, kadrolu işçilerin puantaj ve maaşlarının hazırlanması ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Ali Zağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “1996 yılında memuriyete ilk başladığımda personel maaşlarını yapmam istenmişti. O tarihlerdeki sistem ile şu anda uygulanan sistem arasında çok ciddi farklar var. Artık mevzuatı bir bilgisayar programına uyarladığınızda eskiye göre süreç çok daha kolay çözülüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü olarak gerçekleştirme görevlileri ve maaş işlemlerini yürüten personelle birlikte bütün birimlerin organizasyonunu yaparak sürecin tek elden çıkmasını sağlıyoruz. Memur, işçi, sözleşmeli personel maaş işlemlerinin mevzuata uygun bir şekilde yapılarak, kurumumuzun iç ve dış denetime hazır halde tutulması için bu tür eğitimleri çok önemsiyoruz.”