Meclis Canlı

Büyükşehir’de hekim ve psikolog hizmeti


19.02.2022


Muğla Büyükşehir Belediyesi, evde bakım hizmetleri kapsamında bakım ekibine doktor ve psikolog dâhil ederek hizmet kapasitesini genişletti.

 

Vatandaşların sağlığına önem veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım Hizmeti ile vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sahadaki ekipleri ile 13 ilçe 569 mahallesi olan Muğla’da vatandaşların sağlığı için çalışan Büyükşehir Belediyesi, evde bakım hizmetleri kapsamında hekim ve psikolog da görev almaya başladı.

 

Bünyeye hekim ve psikolog dahil edildi

Evde Bakım Hizmetiyle vatandaşların evlerine misafir olan Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin uzman ekipleri pansuman, yatak yarası bakımı, serum takılması, enjeksiyon, sonda takılması, şeker-tansiyon ölçümü gibi hizmetler veriyor. Ekipler talep doğrultusunda saç-sakal tıraşı, vücut bakımı ve banyo gibi hizmetlerle vatandaşların yanında oluyor. Bunun yanı sıra bünyesine hekim ve psikolog da dahil eden Büyükşehir Belediyesi hizmet kapasitesini genişletti.

 

Bugüne kadar 207 Bin 116 kez tıbbi bakım uygulaması yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, evde bakım hizmeti ile 2014 yılından bugüne kadar 17 Bin 197 kişiye 207 Bin 116 kez tıbbi bakım, 3 Bin 163 kişiye 58 Bin 674 kez de genel bakım uygulamaları yaptı. Ayrıca ekipler 17 Bin 887 kez de ilk kişi ziyareti gerçekleştirdi.